Loading...
Over ons 2018-02-06T13:30:49+00:00

Neerlands trots

‘Living below sea level’. Voor veel buitenlanders iets onbegrijpelijks, voor Nederlanders een way-of-living. Niet voor niets dat de Tubebarrier een Nederlandse uitvinding is. Vanuit de TU Delft is in 2013 gestart met het testen van de tijdelijke waterkering en in 2015 kwam de barrier voor het eerst op de markt. Inmiddels heeft de Tubebarrier haar succes bewezen en is het product in meer dan 14 landen op de markt gebracht.

Hoe werkt de Tubebarrier?

De Tubebarrier heeft de werking en het principe van een tijdelijke dijk. De barrier kan in veel gevallen al preventief worden geïnstalleerd, dit uiteraard in ingeklapte vorm en is dus niet tot nauwelijks zichtbaar voor de omgeving.

Over Ecoloss

EcoLoss Project BV is een onafhankelijk adviesbureau en een onafhankelijke dienstverlener. De firma heeft zich de voorbije jaren naast het adviseren, gespecialiseerd in de afhandeling en afwikkeling van incidenten, met name waar het om voorvallen met milieu-impact (bodem) gaat. Hieronder vallen incidenten met gevaarlijke stoffen zoals asbest en kwik, maar ook chemicaliën en de meer bekende bodem- en wegdekverontreinigingen met brandstoffen en olieproducten. Vanuit deze ervaring in incidentenafhandeling is Ecoloss Barrier ontstaan.

Ecoloss meldkamer: 24/7 paraat bij wateroverlast

Ecoloss Barrier biedt 24/7 service bij wateroverlast en gaat hiermee verder dan welk andere leverancier van tijdelijke waterkeringen. Wij leveren niet alleen een product, maar ontzorgen daarbij onze opdrachtgevers. Ecoloss werkt door heel Nederland en heeft jarenlange ervaringen met calamiteiten. Hierdoor wordt snel en adequaat gereageerd bij wateroverlast en of overstroming. 

Ecoloss meldkamer: 010 416 25 00

Certificering

EcoLoss Project BV is voor de uitvoering van haar werkzaamheden CO2 – Prestatieladder, ISO 9001, ISO 14001, VCA** en BRL SIKB 7000 gecertificeerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse in een demo of benieuwd naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier of via ons telefoonnummer, we helpen u graag verder.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE HELPEN?